Jurnalul Municipal

Thomas Jefferson afirma că “libertatea noastră depinde de libertatea presei, iar aceasta nu poate fi limitată fără a fi pierdută.” Informarea corectă este principalul lucru ce ne oferă adevărata libertate. Atunci când ştim cu adevărat ce se întâmplă în jurul nostru şi suntem conştienţi de realitatea ce ne înconjoară ne putem alege valorile şi libertăţile. Acestea ne formează cu adevărat personalitatea, pregătindu-ne pentru viaţă. Jurnaliştii sunt cei responsabili cu transmiterea corectă a acestor informaţii, cei care ne oferă sau ne limitează libertatea. Acesta este principalul motiv pentru care meseria de jurnalist este una importantă, dar totodată şi dificilă.

OFERTĂ DE PUBLICITATE 

Site-ul JurnalulMunicipal.ro este într-o continuă creștere, iar pachetele de publicitate oferite de noi sunt accesibile tuturor persoanelor sau companiilor care doresc promovarea în mediul online. Costurile financiare sunt printre cele mai mici de pe piața din România.

P1 – Banner superior, lângă logo-ul site-ului. Afișat pe toate paginile site-ului. Dimensiune 728×90 px. Preț: 500 euro/lună.

P2 – Banner lateral-sus. Afișat pe toate paginile site-ului. Dimensiune 300×250 px. Preț: 350 euro/lună.

P3 – Banner lateral-jos. Afișat pe toate paginile site-ului. Dimensiune 300×250 px. Preț: 250 euro/lună.

S1 – Banner afișat deasupra la fiecare știre. Dimensiune 468×60 px sau 250×250 px. Preț: 200 euro/lună.

S2 – Banner afișat sub fiecare știre. Dimensiune 468×60 px sau 250×250 px. Preț: 100 euro/lună.

A1, A2, A3, A4 – Publicitate Tip Advertorial: publicarea unui articol trimis de dvs. cu imagini și linkuri spre pagina dorită. Advertorialul este afișat cel puțin o săptămână în partea superioară a primei pagini. Preț: 100 euro/articol trimis de dvs. sau 200 euro/articol realizat de echipa noastră.publicitate*Prețurile afișate nu includ TVA

OFERTĂ DE PARTENERIAT

Dezvoltă acum propriul tău business de succes în jurnalism!

VEZI OFERTA

INFORMARE: Pagina web jurnalulmunicipal.ro/cluj-napoca este de închiriat și reprezintă proiectul pilot al programului Jurnalul Municipal. Site-ul web poate fi obținut în baza aceleiași oferte prezentate mai sus.

CONTACT